Elena-Consuela

Atitudine. Stil. Frumusete.
Evenimente

20 martie 2015

Datorită colegilor mei astăzi am aflat că, trei evenimente astronomice se vor suprapune toate într-o singura zi, ziua de 20 martie 2015. Acestea fiind: Eclipsa solară, super-Luna şi echinocţiul de primăvară.
În jurul orei 11 s-a putut vedea eclipsa de soare așa că după ce am reușit să primim aprobarea profesoarei de franceză, toți colegii au mers în curtea școlii. Însă toată lumea a fost atât de entuziasmată încât am uitat de faptul ca nu avem ochelari speciali care să ne permite să vedem fenomenul astronomic. Norocul nostru a fost că școala noastră s-a transformat într-un șantier de lucru iar, unul dintre muncitori ne-a împrumutat o cască de sudură prin care am văzut eclipsa :-). A fost  prima oară când ne-am bucurat că școala nostra era în plină renovare.
Acum aștept să apreciez spectacolul pe care îl va oferi luna, iar dacă nu aveți posibilitatea de a o vedea mai puteți întâlni o super-Lună în august, septembrie sau în octombrie.

image

De asemenea oficial a sosit și primăvara fix în
Ziua Internațională a Fericirii. Ziua a fost aleasă de Adunarea Generala ONU, pe 12 iulie 2012. Scopul acestei zile a fost evidențierea faptului că fericirea este o aspirație umană universară.
image

Deci, astăzi a fost o zi plină de evenimente. Ziua voastră cum a fost ?

3 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *